français
deutsch
english
Wandelen


Oizy 27 mei, met dank aan Didier

Vogels spotten in onze vogelkijkhut


NIEUW! Onze vogelkijkhut is toegankelijk voor onze gasten. Ze werd gebouwd in een stil hoekje van de boomgaard en geeft de gelegenheid om talrijke vogels te spotten. Een logboek heeft aan wat de vorige bezoekers hebben waargenomen.


Actief genieten van de natuur


TE VOET: in elk seizoen organiseren wij NATUURWANDELINGEN met een gediplomeerde natuurgids.

Natuurlijk liggen er wandel- en stafkaarten en door ons zelf uitgestippelde wandelingen of VTT-circuits op je te wachten. La Haute Voie is tevens het vertrekpunt van twee bewegwijzerde wandelingen (wandelkaart Bièvre). Meer wandel, vtt en auto-circuits vind je in de handige gids "Lekker dichtbij" (van Tine Bral, uitgeverij Lannoo) onder de rubriek "de route gourmande Semois".


Fietsen


Hybride fietsen zijn beschikbaar voor onze gasten aan een gunstige huurprijs. Ze zijn geschikt voor zowel op de weg als in het bos.


Vissen


Voor hengelaars is de Semois-streek een waar paradijs. Forelvissen kan ofwel in de prachtig gelegen Pêcherie du Chabotais (Gros-Fays – Alain Halleux 061 50 11 36) of natuurlijk in de Semois zelf (!visvergunning).

Kayakken


De Semois is een ideale rivier om te kayakken. Er zijn meerdere verhuurfirma’s te Vresse-s-Semois, Alle-s-Semois en Bouillon.
NIEUW! Ons biertje Cuvée d'Oizy nu ook te koop in de Intermarché te Gedinne.
Interesse in onze Cuvée d'Oizy? Neem contact met ons op via lahautevoie@skynet.be of 061 51 23 99


De La Haute Voie - cadeaubonVIVABOX  l  WONDERBOXNaast onze eigen cadeau-chèque kan je ook een Vivabox of Wonderbox als geschenk geven. Je vindt ons terug in de Vivabox 'Charme verblijf', en in de Wonderboxen '2 dagen vol charme', 'Buitengewoon overnachten' en 'Duizend & één charmerende nachten'.
Vivabox - la haute voie
Wonderbox - la haute voie