français
deutsch
english

Toeristisch


In de Maison du Tourisme de l’Ardenne Namuroise geeft men je graag alle informatie ivm de toeristische mogelijkheden van de streek.
Rue A. Raty, 83 – 5550 Vresse-s-Semois
Tél. 061/29 28 27 – 29 28 26 - Fax 061/29 28 32
e-mail : tourisme.vresse@belgacom.net
website: www.ardenne-namuroise.be


Een kleine greep uit het grote aanbod


Vresse-s-Semois met o.a. het dorp Laforêt, één van de mooiste dorpen van Wallonië. Stap er de Semois over op de unieke zomerbrug Pont de Claies gemaakt van takken en twijgen.

Gedinne met de Tour du Millénaire, een 60 m hoge uitkijktoren in het natuurgebied La Croix Scaille, met o.a. mogelijkheid tot langlauf.

Bièvre, met zijn watermolens, de geklasseerde veldkapel Notre-Dame de Bon Secours te Oizy en de bron van St.-Furcy te Bellefontaine…

De Semois met zijn vele meanders en prachtige panorama’s, ideaal voor de kayak-sport.

De burcht van Bouillon, de leisteengroeven Au Coeur de l’Ardoise te Herbeumont en Ardoisalle te Alle-s-Semois, Redu het boekendorp, Transinne met zijn Eurospace-center, de citadel van Dinant, het feeërieke kasteel Vêves te Celles, …
NIEUW! Ons biertje Cuvée d'Oizy nu ook te koop in de Intermarché te Gedinne.
Interesse in onze Cuvée d'Oizy? Neem contact met ons op via lahautevoie@skynet.be of 061 51 23 99


De La Haute Voie - cadeaubonVIVABOX  l  WONDERBOXNaast onze eigen cadeau-chèque kan je ook een Vivabox of Wonderbox als geschenk geven. Je vindt ons terug in de Vivabox 'Charme verblijf', en in de Wonderboxen '2 dagen vol charme', 'Buitengewoon overnachten' en 'Duizend & één charmerende nachten'.
Vivabox - la haute voie
Wonderbox - la haute voie