français
deutsch
english

Onze gastenkamers - appartement


In onze gerestaureerde Ardense hoeve 'Ferme de la Haute Voie' bieden we je een aangenaam verblijf in één van onze drie sfeervolle gastenkamers. Gastvrouw Katrien onthaalt je met een welkomstdrankje en maakt je wegwijs in de hoeve. Gastheer Christian geeft je interessante weetjes over de streek en de Ardennen  en helpt je graag bij het invullen van je dag.

 
Gastenkamer Mélèze (2p.) met dorpszicht, is een ruime tweepersoonskamer met eigen badkamer en privé-toilet, flatscreen en koffiezet. In het luxueuze boxspring-bed kan je heerlijk wegdromen.


Gastenkamer Douglas (2p.)  met een weids uitzicht op de velden en bossen, is eveneens een ruime tweepersoonskamer met eigen sanitair, flatscreen en koffiezet, en is ook voorzien van een comfortabel boxspring-bed.
Vet

Voor onze gasten die verblijven in de gastenkamers "Mélèze" en "Douglas" staat een ruim salon ter beschikking waar zij in de winter zorgeloos kunnen soezen bij de gezellige warmte van de houtkachel. Een dvd-tje of een spannend boek meepikken behoort ook tot de mogelijkheden. In de zomer kan je op het terras of in de tuin relaxen.

Beide kamers, het salon en de eetkamer zijn rookvrij.


Gastenkamer/appartement Epicéa (2 à 4p.) is een ruime gelijkvloers appartement met een eigen ingang, moderne keuken, aparte badkamer (2 toiletten, 2 lavabo's, douche), 1 slaapkamer en comfortabel divanbed, een terras met tuin (tuinmeubelen). In de sfeervolle woonkamer met salon (flatscreen, radio, dvd) zorgt een houtkachel voor een gezellige (bij)verwarming.


Het appartement is perfect toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. In tegenstelling tot de twee andere gastenkamers is een hond hier welkom op aanvraag..

Het appartement Epicea is eveneens te huur als vakantiehuis. Bedden zijn opgemaakt. Voor prijzen kan u klikken op de hoofding 'prijzen'.


Ter beschikking van alle gasten : ijskast, fietsen-en motostalling.NIEUW! Ons biertje Cuvée d'Oizy vanaf nu te degusteren in Bohan-sur-Semois in ‘Au bon Vieux Temps’, restaurant-taverne.


De La Haute Voie - cadeaubon